Garantie

Reparatii Injectoare Buzau, ofera 12 luni garantie in cazul in care clientul este de acord sa efectueze lucrarea 100% in service-ul nostru, acest lucru insemnand : rezervor curatat, filtru nou, conducte curatate, pompa de inalta reparata sau verificata si injectoarele reconditionate integral. Acest lucru ne permite sa putem da o garantie fara nici un dubiu, lucrarea fiind facuta de noi in totalitate.

In cazul in care clientul doreste reparatia partiala doar injectoare fara ca sistemul de alimentare sa fie verificat si curatat, garantia se reduce conform legii 449/2003 la 90 zile.

De ce se strica injectoarele si pompe de inalta presiune

Combustibilul, filtrele de slaba calitate duce la defectarea pompelor de inalta si implicit injectoarele se defecteaza. O pompa de inalta defecta duce la uzura injectoarelor. Majoritatea clientilor prefera sa repare doar injectoarele netinand cont de rolul pompelor de inalta presiune.

Pilitura din pompa de inalta ajunge in injectoare (intre pompa si injectoare nu exista filtru), presiunea este de 1500 – 2500 bari in functie de modelul masinii.

 

CERTIFICAT-GARANTIE-ELECTRONIC-DIESEL-SISTEM